2023 : Het Testament van de Baron

Baron Jean-Christophe d’Etienne de Saint-Louis, mijnheer Jean voor de vrienden, is overleden. Mijnheer Jean was een bon vivant pur sang Hij hield van mooie vrouwen, lekker eten en drinken. Hij wandelde, dankzij z’n familiefortuin, zorgeloos door het leven. Zijn plotselinge dood, waarschijnlijk een hartaanval, wordt volledig toegeschreven aan zijn liederlijke levensstijl. De baron ligt de dag na zijn dood opgebaard in zijn chateau.

Zijn trouwe knecht, Firmin, die samen met zijn vrouw Madeleine, inwoont in het kasteel, is druk in de weer. Ze verwachten veel volk. Op vraag van notaris Delacroix zijn de familieleden van de baron uitgenodigd op het kasteel. Jonkheer Georges de Deerlycke Platse, neef van de baron, en zijn bazige vrouw Arlette zijn er als de kippen bij om de erfenis op te eisen.

Maar er zijn problemen met het testament… en wie zijn die Gino en Gina die ineens opduiken? Zijn zij ook familie van de baron? Wat komen die inbrekers zoeken in het kasteel? Kan de politie het mysterie oplossen ?

2022 : DE KASTAAR

Bernard Bleuke, de kastaar, is een echte verleider. Op Valentijnavond heeft hij Vicky, zijn nieuwe secretaresse, opdracht gegeven een belangrijk contract langs te brengen, naar het strandhuis van zijn baas CC Golding. Het contract is belangrijk maar Vicky in bed krijgen is belangrijker. Zijn huishoudster Blanka moet voor hun tweeën een heus Valentijnmenu koken en zo hoopt hij te kunnen scoren. Maar dan blijkt Vicky niet alleen zijn nieuwe secretaresse maar ook de dochter van de grote baas CC Golding. Gelukkig is er Junior om hem te redden. Of juist niet. En dan komt de grote baas langs alsook Serafine, de echtgenote van Bernard. En net wanneer Bernard Vicky aan Junior probeert te koppelen, komt Juniors vriendin Kitty Witty binnen stormen. Hoe gaat onze kastaar zich hier uit redden?

Voeg je koptekst tekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo

2021 : Geen voorstelling

Wegens corona konden wij u geen productie aanbieden

2020 : Hete kussen uit lourdes

Germaine heeft alle geluk van de wereld. Ze won op haar oude dag de superlotto, is net getrouwd met de veel jongere Jacky en is nu met hem op huwelijksreis. Ze zijn echter niet alleen. Haar twee zusters, Maria en Rosette, hun partners en hun nichtje Tinneke zijn door de kersverse man van Germaine uitgenodigd om mee op verrassingshuwelijksreis te gaan. De zussen gingen ervan uit dat deze reis hen naar Lourdes zou brengen maar ze blijken nu, zeer tegen hun zin, in de brousse van Colombia in Zuid-Amerika te zijn aanbeland.De frustraties lopen dan ook hoog op. Iedereen vraagt zich af waarom ze daar in godsnaam zijn terechtgekomen. Iedereen, behalve Jacky dan. Deze geniepigaard weet zeer goed waarom en blijkt niet zo’n goede bedoelingen te hebben. Noch met zijn kersverse vrouw, noch met de familieleden.Het hoe en waarom van dit alles verneemt u in dit leuke blijspel.